WestCoasts förare prisade av BMW Motorsport

Publicerad 1 december 2008, 09.12 av WestCoast Racing.

I helgen höll BMW sin årliga BMW Sportspokal i München där alla BMW-förare i Europa rankas och får prispengar för sina insatser under året. Fredrik Ekblom och Robin Rudholm var givetvis på plats även i år och tog emot priser och prispengar.

Fredrik Ekblom som ifjol blev näst bästa BMW-förare i Europa blev i år femma.
– Jag tycker det är en helt ok placering, säger Fredrik. Jag har i princip bara kört i Sverige i år medan många av de omkring mig har kört i flera mästerskap och race runtom i Europa. Jag hade hoppats på en topp-fem, BMW har med bra bilar i många starka mästerskap så konkurrensen är tuff, avslutar Fredrik.

För Robin Rudholm var det här tredje året i rad han var på plats på BMW Sportspokal och årets tiondeplats är ytterligare en förbättring mot tidigare placeringar.
– Det var en trevlig helg och det här blev ännu en förbättrad placering för mig, säger Robin. Det går åt rätt håll vilket jag får vara nöjd med och nu är det bara att sikta på att förbättra mig ytterligare, lovar han.

Senaste nyheterna