Det är bara att gasa!

Publicerad 11 september 2008, 11.04 av WestCoast Racing.

Säsongen näst sista race väntar och platsen är Vålerbanan i Norge. Fredrik Ekblom tänker inte på Ring Knustorp, utan på en ny racehelg som han ser fram emot.
– Det som hände på Knutstorp är sådant som händer ibland, det blev som det blev, konstaterar han. Vi fäller ner våra huvuden och går för ny attack. Målet är att maximera vårt slagläge inför finalen på Mantorp. Vi har varit snabba i alla race i år och jag förväntar mig detsamma i helgen igen, det är skönt att det är dags för racing igen!

Tre sekunder var det som fattades för att Robin på Knutstorp skulle ta sin första seger för säsongen. Han ledde stora delar av racet och det tar han med sig till Norge.
– Med ett bra race i ryggen  ser jag fram emot Våler, säger han. Hela teamet på min bil är taggat, det visade vi på Knutstorp. Nu är det laserfokus i helgen, allt och lite till ska kramas ur!

Dick Jönsson-Wigroth delar sina förares åsikter. Han konstaterar att fokus är detsamma inför Våler som det har varit hela säsongen.
– Det är bara att gasa nu, menar Dick. Man måste leverera i varje race och vi har samma ambition inför varje racehelg. Jag ser fram emot det här, det är en situation jag har varit i förut. Vår uppgift är att se till att mästerskapet är helt öppet till finalen på Mantorp.

Senaste nyheterna