Inför Knutstorp: Bara att leverera

Publicerad 28 augusti 2008, 11.05 av WestCoast Racing.

Ring Knutstorp gör sig redo att ta emot STCC för säsongsavslutningen i tre delar. Tre race återstår och WestCoast Racing laddar för helgens race – till Knutstorp kommer man med två förare i topp-fyra i mästerskapet. I topp ligger regerande mästaren Fredrik Ekblom.
– Jag känner likadant inför helgen som inför alla racehelger i år, det ska bli kul att få jobba igen, säger Fredrik. Vi har kul på jobbet i år och det ska vi fortsätta ha även i helgen. Det är 30 poäng kvar att köra om så det finns inte mycket att vinka på. Det är bara att hitta arbetsglädjen och kämpaglöden även den här helgen, då får de andra åka fort om det ska hänga med.

Robin Rudholm har lagt nollpoängaren på Karlskoga bakom sig och med en lättare bil i helgen fokuserar Robin på två saker, raceseger och att återvända till topp tre i mästerskapet.
– Just nu fokuserar jag bara på Knutstorp, berättar Robin. Jag gillar banan och har haft en del bataljer där tidigare. Nu har jag en lättare bil i helgen efter en tung dag i Karlskoga och jag ser fram emot helgen. Det är mycket poäng kvar att köra om, dags att bita ihop, avslutar Robin.

Teamchefen Dick Jönsson-Wigroth förväntar sig en tuff avslutning på året.
– Absolut, det är inget snack om den saken, säger han. Det är hopplöst att sia om hur det blir i helgen med vikter hit och dit. Vi ska bara se till att åka till Knutstorp och ta det som det kommer. Båda bilarna ska vara i topp och båda förarna måste som alltid prestera. Det är vad som gäller.

Senaste nyheterna