Fredrik toppar Falkenbergstestet

Publicerad 11 juli 2008, 15.19 av WestCoast Racing.

Fredrik Ekblom var i topp i testet på Falkenberg idag inför STCC-racet i helgen. Fredrik och teamet arbetade hårt under testet, det blev 89 körda varv och bästa tid med 44,267. Fredrik var nöjd när han lämnade Falkenberg efter testet.
– Vi har ett väldigt bra team med bra mekaniker och mycket potential så man vill verkligen använda alla de här resurserna så mycket som möjligt, sa Fredrik. Alla i teamet har arbetat väldigt stenhårt idag, för t.ex. min däckskille Micke flimrade det i ögonen efteråt. Det har gått bra idag men det är på söndag poängen delas ut.

Det var blött i början på dagen men banan torkade upp under förmiddagen och det var efter det torrt på banan hela testet. Robin Rudholm noterade femte bästa tid och körde hela 105 varv under dagen.
– Vi har arbetat mycket på att hitta rätt på bilen inför Super Pole på söndag, berättade Robin. Det känns som vi har gått åt rätt håll men vi har mycket data att gå igenom från testet idag. Men det känns bra, vi har kunant arbeta på som planerat.

Testtider Falkenberg topp fem:

1. Fredrik Ekblom 44,267
2. Tommy Rustad + 0,03
3. Robert Dahlgren + 0,13
4. Thomas Schie + 0,19
5: Robin Rudholm + 0,25

Senaste nyheterna