Vinna vill vi alltid göra

Publicerad 26 juni 2008, 10.25 av WestCoast Racing.

Efter fem körda race leder WestCoast Racing teammästerskapet med 13 poäng och i förarmästerskapet klev Fredrik Ekblom upp i ny mästerskapsledning efter Göteborg City Race. Säsongen har med andra ord inletts strålande för teamet så här långt och inför Sturup i helgen är teamchefen Dick Jönsson-Wigroth nöjd.
– Jag tycker vi har allting under kontroll just nu, säger han. Vi leder båda mästerskapen och det är ingen dålig position men det är mycket kvar. Det är väldigt tufft i mästerskapet i år också och det gäller att vara med hela tiden, varje racehelg.
Ledningen i teammästerskapet vittnar om att teamet har bra koll på båda bilarna.
– Visst är det kul att även leda teammästerskapet men ska jag vara ärlig är förarmästerskapet det viktiga för oss. Det är det som all uppmärksamhet är fokuserad på. Men visst, vinna vill vi alltid och har man chansen att vinna så tar man den.

Efter Göteborgsracet är det nu lite lugnare för teamet inför helgens race på Sturup vid sidan om banan.
– Göteborg blev en urladdning där vi hade över 2000 gäster på plats och nu i helgen är det inte alls lika mycket så det blir lite av omvända världen. Men det gäller bara utanför banan, på banan är det lika viktiga poäng att köra om på Sturup som i Göteborg och vi kommer till Skåne för att göra jobbet igen, avslutar Dick.

Senaste nyheterna