Robin lovar full attack

Publicerad 26 juni 2008, 15.10 av WestCoast Racing.

Robin Rudholm plockar i år poäng i race efter race och det har placerat honom fyra i mästerskapet efter fem körda race, endast 4 poäng efter teamkamraten Fredrik Ekblom som leder. Det är nu två race kvar i STCC innan sommaruppehållet och för Robin handlar det om att fortsätta trenden med målgångar och poängplatser.
– Målet är givetvis att avancera i mästerskapet efter helgen. Senast vi körde på Sturup slutade jag fyra och det ska jag förbättra nu – pallen och nya poäng är självklart målet för helgen.

Sturup är en bana Robin har blandade minnen från, i maj slutade han fyra här men ifjol kom han inte ens till start i det första racet efter en krasch i kvalet.
– Man kan väl säga att jag och Sturup inte kom som så bra överens med varandra från början, ler Robin. Men det ska bli intressant att se hur det går den här helgen, jag fick en bra känsla i bilen i Göteborg och nu känns det som vi hittat riktigt rätt i inställningarna. Jag ser verkligen fram emot helgen, det är skönt att komma till en racehelg, träffa teamet och ha lite press på sig att prestera. Det är full attack som gäller.

Senaste nyheterna