Konkurrenskraftiga i morgontestet

Publicerad 14 juni 2008, 10.19 av WestCoast Racing.

STCC-dagen har inletts i Göteborg och det blev ännu ett bra testpass för WestCoast Racing på morgonen. Fredrik Ekbloms bil fungerar bra efter reparationen igår och han noterade näst bästa tid idag, endast 13 tusendelar efter bästa tid.
– Allt är på topp och det var skönt att få ett helt pass utan avbrott, tyckte Fredrik. Bilen fungerar bra och nu är det dags att förbereda oss för kval och race. Förberedelserna är lite annorlunda inför det här racet.

Robin inledde sin födelsedag med att notera fjärde bästa tid och han fortsätter stormtrivas på stadsbanan.
– Det är samma känsla som en go-kart bana och man måste utnyttja hela banan för att det ska gå fort, berättade han. Vi har gjort lite småjusteringar på bilen och jag är väldigt nöjd med hur det känns. Det är målgång som gäller i racet idag, det kommer att hända mycket.

Nästa pnkt på programmet för STCC är nu kvalet som körs 12:15 följt av Super Pole 12:40.

Resultat test Göteborg City Race 14/6:
1: Thed Björk, Honda 47,19
2: Fredrik Ekblom, BMW 47,20
3: Thomas Schie, Chevrolet 47,29
4: Robin Rudholm, BMW 47,35
5: Carl Rosenblad, BMW 47,43

Senaste nyheterna