Ekblom flyger på morgontestet

Publicerad 1 juni 2008, 11.42 av WestCoast Racing.

Karlskoga badar i sol och på Gelleråsen är det redan från morgonen 23 grader i luften och 34 grader på banan. Racedagen började bra för WestCoast Racing med snabba och jämna tider för båda förarna på morgonträningen. Fredrik Ekblom var snabbast på träningen och hans tid var också inofficiellt banrekord på Gelleråsen. Robin Rudholm noterade fjärde bästa tid och var liksom stallkamraten jämn på tiderna.
– Grabbarna har gett mig en fantastiskt lättkörd och snabb bil, sa Ekblom efteråt. Det är till stor hjälp när det är så varmt som det är idag. Det har börjat bra, nu ska vi gå igenom testet och ladda om för kval.

Dick Jönsson-Wigroth njöt i solen under träningen.
– Det känns bra just nu, både Fredrik och Robin var snabba och jämna i testet. Men det är långt kvar av dagen och det är många som är snabba men så här långt är vi så klart nöjda.

Kvalet idag börjar 12:25. Temperaturerna förväntas stiga ytterligare under dagen.

Senaste nyheterna