WestCoast i dubbel ledning inför Karlskoga

Publicerad 29 maj 2008, 11.42 av WestCoast Racing.

Säsongens fjärde deltävling väntar i helgen och STCC-teamen packar för Karlskoga och Gelleråsen. WestCoast Racing åker dit som dubbla mästerskapsledare med ledning i både förar- och teammästerskapet. Målet är givetvis att ta behålla ledningarna även efter helgen och förutsättningarna är goda med två förare som trivs bra i Karlskoga.

Fredrik Ekblom har nu fått 24-timmarsloppet på Nürburgring förra helgen ur kroppen och har nu ställt om sig för STCC igen.
– Det var skönt att komma tillbaka i STCC-bilen, göra ett shake-down test och ställa om sig igen, säger Fredrik. Det ska bli kul att åka till Karlskoga, det är mitt hemmarace och det är alltid mycket folk man känner där. Vi har bra speed i år och nu ska jag bara ladda upp i några dagar och göra mig redo för helgen.

Robin Rudholm ser också fram emot helgen och det har han goda skäl till. Karlskoga är en bana som har passat honom bra genom åren, och en titt bakåt på de senaste två säsongerna visar att Robin alltid slåss i toppen här.
– Jag vet inte riktigt varför men jag har alltid gillat Karlskoga, berättar Robin. Det är en skön känsla och en slags rytm i banan som passar mig väldigt bra. Det ska bli kul i helgen och det känns som vi är rätt på det i teamet. Målet är givetvis att ta nya poäng och helst då med en plats på pallen.

Senaste nyheterna