Nöjd teamchef och film från Mantorp

Publicerad 19 maj 2008, 11.19 av WestCoast Racing.

WestCoast Racing leder teammästerskapet efter tre deltävlingar 15 poäng före tvåan, BMW-konkurrenterna Flash Engineering. Fredrik Ekblom utökade även ledningen i förarmästerskapet till sju poäng efter Mantorp Park. Säsongen har inletts strålande av teamet och efter tre deltävlingar är Dick Jönsson-Wigroth mycket nöjd.
– Nu är det väldigt kul, säger han dagen efter Mantorp. Nu får vi utdelning för allt vårt arbete under testerna och allt arbete hela teamet har lagt ner under vintern. De dyra testmilen känns faktiskt ganska ok nu.

Efter förra säsongens succé med guld i förarmästerskapet satte sig teamet ner och gick igenom vad som var bra och vad som kunde göras bättre. Det arbetet tycker Dick har lett fram till ett ännu mera vässat racingteam.
– Det tål att upprepas för STCC är så tufft att man inte kan slappna av. Jag tycker det känns som vi har ett väldigt välbalanserat team och att vi har kul ihop. Vi har fått en bra start på säsongen och nu handlar det bara om att arbeta vidare på det här, avslutar han.

I helgen kommer Fredrik Ekblom att köra Nürburgring 24-timmars och rapporter från det racet kommer att finnas här på hemsidan.

Senaste nyheterna