WestCoast Racing önskar en god fortsättning

Publicerad 14 januari 2008, 08.59 av WestCoast Racing.

Ett intensivt och fantastiskt år har avslutats, och ett nytt har påbörjats. För WestCoast Racings del innebär det lite välbehövlig vila och förberedelser inför nästa säsong. Som tidigare år skänkte teamet även i år en gåva till Cancerforskningen, istället för att skicka julkort.

Racingåret 2007 kunde inte ha blivit så mycket bättre för WestCoast Racing. Teamet kan med med glädje se tillbaka på ett fantastiskt år. Tillsammans med Tools och övriga partners togs STCC med storm och när röken lagt sig stod Fredrik Ekblom i topp – han tog sitt tredje STCC-guld och det var också fjärde gången en av teamets förare vann STCC. Tre racesegrar och pallplatser i mer än vartannat race understyrker årets succé. Det hela firades därför ordentligt efter finalen på Mantorp i en segerfest som blev kronan på verket.

Nu väntar 2008 och inför nästa säsong är WestCoast Racing än en gång först med att ha hela nästa års satsning kvar. Hela styrkan av BMW-bilar, samarbetspartners och inte minst förarna är kvar och nu laddas det för 2008.

På hemsidan har förra året avslutats och det nya påbörjats med vissa serverproblem. Det har gjort vår rapportering betydligt mindre omfattande än vad vi själva önskar. Vi hoppas dock komma upp i tidigare fart inom en inte alltför lång tid, och då även med ett nytt utseende. Tills dess vill vi tacka alla som har stöttat oss under 2007 på och utanför banorna!

Senaste nyheterna