Positiv Robin vill ha revansch

Publicerad 13 september 2007, 10.17 av WestCoast Racing.

Den värsta säsongsstarten någonsin – så beskrev Robin Rudholm sin säsongsstart på Sturup i våras där han inte ens kom till start efter en krasch utan egen skuld i kvalet. Nu väntar Sturup igen för Robin vars säsong har varit lite upp och ner. Han har dock laddat om och ser fram emot helgen.
– Jag kommer positiv och laddad och det har hänt väldigt mycket med bilen sen vi sist körde på Sturup, säger han. Teamet gör ett fantastisk jobb och atmosfären är kanon. Jag kommer till Sturup inställd för att revanschera mig för sist.

Robin ligger just nu sexa i mästerskapet efter en säsong där han varit med på topplaceringarna varje gång han gått i mål, men där han har brutit för många lopp vilket påverkat poängtotalen.
– Jag är inte missnöjd med min egen körning i år, konstaterar han. Det är väldigt små marginaler och det har varit lite stolpe ut för min del. Men när allting fungerar så är vi oslagbara, det har vi visat i år.

Robins kör för seger i helgen, men konstaterar också att det finns en chans att avgöra mästerskapet.
– Drömmen vore ju att avgöra mästerskapet i helgen och sen komma till Mantorp och bara köra racet. Men det ändrar inte på vårt arbetssätt till helgen, vi gör som vi brukar och det har gått bra hittills, avslutar han.

Senaste nyheterna