Ingen rast, ingen ro för Fredrik

Publicerad 17 juli 2007, 10.14 av WestCoast Racing.

Fredrik Ekblom utökade inför sommaruppehållet i STCC sin mästerskapsledning till 6 poäng med andraplatsen på Falkenberg. På kvällen var det teamfest i Falkenberg men för Fredrik väntar ingen större vila från racingen. Redan i måndags morse bar det av till Italien och Vallelunga där Fredrik idag och imorgon onsdag ska testa med RBM/BMW Team UK. Fredrik vet vad som väntar.
– Jag känner RBM väl från när jag körde för dem i ETCC, säger han. Jag vet att de kommer att köra hårt med mig och att det blir två intensiva dagar. De är ett av de bästa teamen på att ställa om bilen mellan körpassen och det blir alltid minimal väntetid i depån. Det kommer att bli två tuffa dagar, men jag ser fram emot det.

Den 28-29 juli kör Fredrik de två WTCC-loppen på Anderstorp när VM-serien gästar Sverige. Därefter blir det också körningar i WTCC-loppen på Monza i oktober och i finalen i Macau i november. Den 18-19 augusti kommer STCC igång igen, med säsongens fyra sista lopp.

Senaste nyheterna