Robin gjorde premiär i nya bilen!

Publicerad 14 februari 2007, 15.03 av WestCoast Racing.

Igår var det premiär i den nya bilen. Jag var nere i Halmstad under kvällen och besökte mitt team TOOLS BMW Dealer Team WestCoast Racing.

Grabbarna jobbar ”flat out” med byggnationen av bilarna. Två splitternya BMW E90 står i workshopen, TOOLS-röda. Varenda skruv är ny och den tredje bilen kommer inom kort.

Jag hade möte med min teamchef och gick igenom designen för teamets trailers. Som ni kanske vet vid det här laget, är jag inte bara teamets ena förare utan även designer… Och när det gäller just den nya designen så är jag ganska övertygad om att vi verkligen kommer att synas ute på banorna. Vi har verkligen använt oss av ett helhetstänk där alla detaljer skall fungera ihop och bära teamets identitet.

Jag provsatt bilen för att se hur vi ska ha stol, pedaler, ratt, dashboard osv. Nu fick vi en känsla åt vilket håll allt ska justeras. När man tittar närmare på den nya bilen förstår man verkligen att det är mer riktig racerbil än den tidigare E46. Bara en sådan sak som pedalstället! Vilken skillnad.

Ja, det var verkligen kul att träffa alla igen. Suget efter att få börja köra minskade knappast! Jag ville knappt gå ur bilen… Kunde suttit där och torrkört i timmar!

Hörs snart!
RR

Senaste nyheterna