WCR ska sätta TOOLS på kartan

Publicerad 15 december 2006, 14.38 av WCR.

– För oss är det här den stora satsningen.
Det säger Johan Falk, VD för TOOLS i Norden, och samarbetet med WestCoast Racing har ett enda stort vinnande mål för 2007: Att sätta TOOLS på kartan ordentligt.
Därför har de taggat upp från att ha varit med som partner till Robin under fjolårssäsongen till att lägga in ett stort antal miljoner på STCC i år.
– Jag har åkt runt på Mantorp med Robin och min far var med och startade KAK (Kungliga Automobilklubben, numera KAK Motorsport), annars har jag ingen egen koppling till bilsport. Fast jag hoppas kunna prova för nöjes skull, säger Johan Falk.

Svart i kombination med någon annan färg har länge varit WCR:s kännetecken. I sommar kommer det vita företagsnamnet TOOLS att synas lång väg på bilarna som målas knallröda.
– Robin och WestCoast Racing gjorde ett väldigt fint jobb förra året. Både på banan, runt omkring och alla förberedelser – även mot företag och media. De är professionella och både Fredrik, Robin och Dick är bra ansikten utåt för oss, fortsätter Johan Falk.

Han sitter på huvudkontoret i Stockholm, men TOOLS är Nordens största leverantör av industriförnödenheter till företag med 170 butiker, en omsättning på sex miljarder. Kunder är bland annat Ericsson, ABB och Arla.
– Häftpistoler? Nej, skriv inte det! Vi har över 500 000 produkter inom verktyg, utrustning och förnödenheter så vi täcker in det mesta, säger Johan Falk.

Mer info om TOOLS – WestCoast Racings största samarbetspartner 2007 – hittar du påwww.tools.se eller www.bb.se . Den senare adressen går till Bergman & Beving, den koncern där TOOOLSkedjan ingår.

Senaste nyheterna