Gå tillbaka

WestCoast Racing inleder säsongen i TCR UK med Jessica och Andreas Bäckman

WestCoast Racing inleder årets racingsäsong med två nya förare och start i det nya mästerskapet TCR UK i Storbritannien.

Syskonen Jessica och Andreas Bäckman med ett förflutet i go-kart och senast i rallycross i RX2-klassen i VM tar steget över till racing och WestCoast Racing. De kommer köra varsin Volkswagen Golf GTI TCR för WestCoast Racing med start i TCR UK:s första deltävling på Silverstone 1 april.

Jessica och Andreas har redan testat tillsammans med teamet och teamchefen James Nixon ser fram emot att inleda säsongen på Silverstone med varsin VW Golf för de båda.
– Vi är väldigt glada att kunna bekräfta att vi inleder säsongen i TCR UK och att vi gör det med Andreas och Jessica, säger James. Vi har redan testat med dem på Zandvoort och även om det är tidigt efter bara ett test är vi väldigt nöjda med vad vi sett från dem så här långt. De har båda ett stort läroår framför sig men de visade på Zandvoort att de är två unga hungriga förare som arbetar hårt.