Richard Göransson i våldsam olycka på Jyllandsringen

Publicerad 23 april 2011, 16.56 av WestCoast Racing.

WestCoast Racings Richard Göransson ledde säsongens första STCC-race på Jyllandsringen med åtta sekunder till tvåan när han drabbades av en våldsam krasch på det näst sista varvet. Olyckan inträffade i den första kurvan.

Richard Göransson tog sig ur bilen och kördes i ambulans till sjukhuset i Århus för observation. Han kommer att stanna kvar på sjukhuset tills vidare för ytterligare observationer.

Martin Öhlin bröt det första racet men körde i det andra racet upp sig till en sjundeplats.

Ytterligare information ges efter helgen.

  • Ragnar Thörnblom

    Hoppas att Richard kommer åter så snabbt som möjligt! Det var starkt gjort av Martin att köra upp sig på det sätt som han gjorde i Race nr 2! Han körde väl inte bara för sin egen skull utan kanske även för att ge Richard en hälsning på sjukan och så naturligtvis för att rädda några poäng till teamet trots allt. Richards seger var ju given när det gick snett, så dom missade poängen känns litet kymiga.

    Hälsningar!
    /Ruggige Ragge

Senaste nyheterna