WestCoast Racing söker förstärkning

Publicerad 10 december 2010, 09.20 av WestCoast Racing.

WestCoast Racing, ett av Sveriges mest meriterade racingteam, utökar sitt racingprogram för 2011. Utöver en utökad satsning på STCC blir det också en utökad GT-satsning både i Sverige och Europa och vi behöver nu förstärka raceteamet.

WestCoast Racing söker racemekaniker som kan arbeta med våra BMW 320Si i STCC och vår BMW Z4 GT3 i GT-racing. Vi har öppningar både för hel- och deltid och söker i första hand dig som är mellan 20 och 30 år gammal och intresserad av en spännande utmaning som racemekaniker. Om du har tidigare erfarenhet av motorsport är det självklart ett plus.

Om det här låter intressant och om du vill jobba tillsammans med ett av Sveriges snabbaste racingteam är du välkommen att skicka in intresseanmälan och CV på info@westcoastracing.se

Senaste nyheterna