Göransson klassegrare och totalfyra i grusrallydebut

Publicerad 16 oktober 2010, 18.18 av WestCoast Racing.

Det blev en strålande grusrallydebut för Richard Göransson när han på lördagen körde sitt andra rally totalt i Rikspokalen i Örebro. Richard Göransson som endast har ett rally bakom sig i vintras visade inga tveksamheter och vann klassen överlägset och slutade fyra totalt av 144 deltagare.
– Det är helt fantastiskt, jublar Richard. Vi förbättrade oss under alla de fyra specialsträckorna, kom trea totalt på den sista och körningen satt perfekt. Det var en underbar känsla, noterna från Jörgen Carlsson satt perfekt och rytmen var underbar. Det här var långt över min förväntan och att få göra ett sådant bra resultat på hemmaplan är en riktig bonus.

Det här var Richards andra rally och efter att ha placerat sig före många betydligt starkare bilar och mer erfarna förare fått mersmak.
– Vi får se vad som händer men jag har helt klart fått blodad tand.

Resultat, Rikspokalen

Senaste nyheterna