WestCoast Racing trea på kvalet i Ungern

Publicerad 9 oktober 2010, 01.08 av WestCoast Racing.

Det blev en tredjeplats för WestCoast Racing i kvalet till 12-timmars på Hungaroring. Efter att ha varit snabbast på träningen kvalade Stanley Dickens, Lars Stugemo, Magnus Öhman och Richard Göransson in som trea och följde sen upp det med andra bästa tid på kvällsträningen. Dick Jönsson Wigroth var nöjd med kvalinsatsen och tror man har bra chanser till racet.
– Det var ett helt ok kval, tyckte Dick. Vi valde att vara lite taktiska i kvalet och se till att hålla oss väl framme men undvika att få för mycket vikt i bilen till racet när de ser på kvaltiderna. Förarna gjorde ett bra jobb och nu ska vi finslipa på taktiken till racet.

Richard Göransson var med och körde kvalet och coachade också sina tre teamkamrater. Han var nöjd med deras insats.
– De sköter sig exemplariskt och allt har gått enligt plan. Nu är vi laddade för racet.

Racet startar 10.00 imorgon lördag. Resultat från dagen finns att se på http://live.24hseries.com/results.asp.

Senaste nyheterna