Martin Öhlin laddar för finalrace

Publicerad 1 oktober 2010, 22.12 av WestCoast Racing.

Martin Öhlin inledde finalhelgen på Mantorp Park med en kanonstart. Från andra startruta tog han ledningen direkt. Några varv senare tappade han ledningen men han gick i mål på en andraplats och fortsätter därmed sin starka svit från de senaste racen.
– Starten var så bra att jag ett tag var rädd för att det var en tjuvstart. Den satt perfekt och det var inte en tvekan om att jag skulle ta ledningen innan första kurvan, förklarar Martin. Tyvärr var jag kanske lite för snäll mot Fredrik Larsson några varv senare. Jag kunde varit lite tuffare men han kämpar om titeln och var lite snabbare. Jag visste att han inte skulle ge sig, och jag är nöjd med andraplatsen idag.

Martin har nu en seger och två andraplatser från de tre senaste racen. Han är klar trea i mästerskapet, hans bästa placering i Carrera Cup, och Martin ser nu fram emot säsongens finalrace.
– Jag har haft en väldigt bra känsla inför den här helgen. Det har känts bra sedan Knutstorp och jag har allt att vinna och inget att förlora. Jag kommer att satsa allt imorgon och så får vi se hur långt det bär. En ny kanonstart vore inte dumt, avslutar Martin som startar trea imorgon.

Senaste nyheterna