Stark andraplats av Martin Öhlin

Publicerad 14 augusti 2010, 17.05 av WestCoast Racing.

Martin Öhlin följde upp gårdagens tredjeplats med en andraplats i dagens race på Gelleråsen. En andraplats han kunde rädda trots en rörig start.
– Det här är riktigt skönt! Det blev trångt i starten och Janne West kunde smita förbi vilket gjorde att jag fastnade bakom honom. Jag kom om efter ett tag men luckan upp till Rudholm var för stor, annars hade vi kunnat ge honom en match idag. Jag är ändå nöjd, och det var riktigt roligt att se Janne West ta tredjeplatsen. Jag är nästan mer glad för hans skull, sa Martin.

En andraplats och en tredjeplats som facit från helgen betyder också att Martin ytterligare stärkte sin tredje plats i mästerskapet, och han är nöjd med helgens resultat.
– Det blev en väldigt bra helg, jag har känt mig taggad hela helgen och vi har haft bra fart i varje pass. Det här känns bra inför säsongsavslutningen, avslutade Martin.

Två pallplatser och en inspirerad körning gladde också Dick Jönsson-Wigroth som är mycket nöjd med teamets arbete och Martins körning.
– Poängmässigt gjorde nog allt det vi kunde, sa Dick. Vi hade kanske med ett annat scenario kunnat utmana hårdare om topplatsen men det är mycket om och men. Martin är tillbaka igen, han attackerade som han lovade och det lovar gott inför de kommande racen.

Resultat, Carrera Cup heat 2 topp åtta, Gelleråsen:
1: Robin Rudholm 17 varv
2: Martin Öhlin + 1,926
3: Jan West + 7,153
4: Linus Ohlsson + 7,806
5: Mattias Stålknapp + 11,579
6: Jan Brunstedt + 26,889
7: Fredrik Larsson + 29,367
8: Patrik Skoog + 30,023

Senaste nyheterna