Martin Öhlin och WestCoast i attackläge

Publicerad 11 augusti 2010, 14.18 av WestCoast Racing.

Martin Öhlin har använt sommaruppehållet till att ladda batterierna för avslutningen i Carrera Cup Scandinavia. Han ligger trea i mästerskapet och gör sin mästerskapsmässigt bästa säsong i år. Nu satsar han på en högre växel för de avslutande helgerna.
– Det är dags att hitta den sista tiondelen och börja stressa tätduon ordentligt nu. De har fått det lite för enkelt och det ska vi ändra på, säger Martin bestämt.

I helgen väntar Gelleråsbanan utanför Karlskoga, en bana Martin känner väl och det var också där han tog en dubbelseger förra året. Nu är han spänd och ser fram emot Gelleråsen igen.
– Jag har inte tänkt racing på några veckor och det har varit en välbehövlig paus. Normalt känner jag mig ganska lugn inför Karlskoga men nu känns det att man har en liten extra gnista. Det är dags att attackera i säsongsavslutningen nu.

WestCoast Racings teamchef Dick Jönsson-Wigroth ser fram emot en attackerande avslutning och tror teamet har goda chanser att göra en stark avslutning på en bra säsong i Carrera Cup.
– Martin känns pigg och lite sommaruppehåll tror jag har gjort hela teamet gott och gett oss en chans att ladda om, säger han. Teamet är väl förberedda och jag tror Martin kan göra en stark avslutning på säsongen med start i helgen.

Senaste nyheterna