Martin Öhlin siktar högt i helgen

Publicerad 8 juli 2010, 10.08 av WestCoast Racing.

Efter hjälteinsatsen i lånad bil i Göteborg siktar Martin Öhlin högt inför helgens race på snabba Falkenbergsbanan.
– Nu ska vi upp på pallen igen, något annat finns inte, säger Öhlin.

Det har gått en dryg månad sedan Martin Öhlin kraschade i kvalet i Göteborg, hoppade in i en lånad bil och tog en fjärdeplats och många viktiga poäng. Martin har passat på att utnyttja det uppehållet till att tänka på annat än racing och är nu sugen på att tävla igen.
– Jag har kunnat vila upp mig och tänka på annat och det har gjort mig riktigt taggad inför den här helgen. Det här kommer att bli en rolig helg och jag är riktigt sugen på att köra igen.

Falkenbergsbanan är Sveriges snabbaste racerbana med många snabba högerkurvor och hög genomsnittsfart. Martin trivs på den snabba och svårkörda banan och har alltid varit snabb där.
– Resultaten kanske inte visar det så tydligt men jag har alltid varit snabb i Falkenberg. Det är viktigt att hålla linjen, en miss och du tappar all fart. Det är en ganska svår bana att köra snabbt på men jag har varit snabb här tidigare. Nu ska vi ordna till slutresultatet också, avslutar Öhlin.

Martin Öhlin ligger trea i mästerskapet när halva säsongen har körts, 55 poäng från ledningen med 60 poäng att köra om i helgen.

  • Jonas Åhrlin

    Det fixar du Martin! Vi ses i Falkenberg / Jonas Åhrlin

Senaste nyheterna