Film: Martin Öhlins kämpainsats i Göteborg

Publicerad 7 juni 2010, 15.38 av WestCoast Racing.

Martin Öhlin kom till Göteborg City Race som innehavare det officiella varvrekordet och med siktet inställt på segrar. Men istället för nya varvrekord och segrar blev det en riktigt kämpainsats av Martin och teamet bara för att komma till start. Efter att varit bra med i kvalet där han i slutskedet låg trea vändes hela dagen upp och ner. Martin hamnade i ett av de många oförlåtande räckena och bilen skadades kraftigt, så kraftigt att teamet inte hade en möjlighet att laga den till racet. Istället lyckades man hyra en äldre bil på plats och med den startade Martin sist men han gav inte upp. En imponerande uppkörning till niondeplats i det första racet följt av en mycket bra fjärdeplats i det andra imponerade på alla.

Här kan ni se filmen från Martins annorlunda tävlingshelg i Göteborg.

  • Robin Nilsson

    är det lars andersson som är ingenjör åt martin ??

  • Det stämmer bra det!

Senaste nyheterna