Småjobb i stor skala

Publicerad 30 maj 2010, 12.09 av WestCoast Racing.

Karossdetaljerna är nu på lackering. I verkstaden har det varit fullt arbete med att bland annat dra bromsledningar och bränslerören och kopplingar till bland annat brandsläckaren. Mycket småjobb som tar tid men som inte syns. Hyfsat viktiga delar som pedalställ, bromscylindrar och rattstång är också på plats nu.

Just nu arbetar Arne med bilens elsystem vilken på Z4:an är en minst sagt omfattande historia! Bilen är fullutrustad med elektronik och det är ett jobb som kan ta väldigt lång tid. En leverans är på väg från Tyskland med bland annat de sista delarna som behövs för att montera bränsletanken.

Arne var också i Tyskland under 24-timmars och med block och kamera smög han runt bland de Z4:or som Richard Göransson och Martin Öhlin körde. En gissning är att han hittade både det ena och det andra tipset att döma av anteckningarna och antalet bilder han tog…

Senaste från Z4-bloggen