Martin Öhlin totalsexa efter 18 timmar

Publicerad 16 maj 2010, 09.57 av WestCoast Racing.

Martin Öhlin har inlett sitt första 24-timmars på Nürburgring säkert och stabilt. Från 20:e startplats har han, Edward Sandström, Patrick Söderlund och Marko Hartung sedan 15:00 i lördags stadigt klättrat i racet. Martin har kört totalt fem stinter på drygt 1.5 timme var och har bland annat kört tre nattstinter.
– Det här är helt galet, man är både rädd samtidigt som man sitter och skrattar och njuter, sa Martin under natten.

Teamet ligger nu med sex timmar kvar totalt sexa i racet och trea i klassen. Martins nästa stint är enligt planeringen slutstinten i mål på eftermiddagen.
– Det känns som det har rullat på bra, bilen fungerar väldigt bra. Det är stundtals helt galet ute på banan med trafik, olja och avåkningar men vi har lyckats krångla oss runt det, avslutade Martin innan några timmars välbehövlig sömn.

Senaste nyheterna