Lyckat premiärtest för WestCoast Racing

Publicerad 8 april 2010, 22.46 av WestCoast Racing.

WestCoast Racing körde igår torsdag det första försäsongstestet för året på Ring Knutstorp och Richard Göransson var mycket nöjd med dagen.

– Det här var ett väldigt bra test, det var torrt och fint hela dagen och körde mycket och kunde arbeta effektivt, sa han. Vi har haft många idéer i vinter och hade mycket nytt att gå igenom idag det gick vi bra svar på. Jag är väldigt nöjd och det är skönt att vara igång i STCC-racern igen.Lika nöjd var Martin Öhlin som gjorde sitt första test med WestCoast Racing när han var tillbaka i Porschen. Testet rullade på för Martin som efteråt tyckte att det nästan gick för bra.

- Jag har nästan undrat vad det är som har varit fel för allting har bara fungerat idag, sa Martin. Det har bara rullat på och jag har kört på väldigt snabba tider. Det finns ingenting att klaga på, en riktig toppendag helt enkelt.

Fler test väntar nu under de närmsta veckorna för både Richard Göransson och Martin Öhlin innan säsongspremiären på Jyllandsringen 24-25 april. Allra närmast väntar dock säsongens andra race för de två WestCoast-förarna. De är båda två i Tyskland den här helgen för det andra racet i tyska VLN-serien på Nürburgring Nordschleife. där de två kommer att köra varsin BMW Z4 GT3 för Schubert Motorsport.

Senaste nyheterna