Förarna som bildar Dream Team

Publicerad 23 april 2007, 10.35 av WestCoast Racing.

Fredrik Ekblom och Robin Rudholm är ett av fältets allra starkaste förarpar. Fredrik Ekblom har två STCC-titlar, internationell erfarenhet och rutin från många år i STCC. Robin Rudholm slog igenom på allvar i STCC ifjol med många imponerande race och alltid med en total fokusering inför varje race. Tillsammans bildar de ett fruktat förarpar och det är något som flera har uppmärksammat.

I helgens upplaga av Aftonbladet betygsattes toppförarna i STCC och vi kan med glädje notera att förarparet hos Tools BMW Dealer Team / West Coast Racing får det bästa totala betyget. Fredrik Ekblom får som enda förare högsta betygt, fem plus, och Robin Rudholm får fyra plus. Aftonbladet skriver följande om teamets båda förare:

Fredrik Ekblom – + + + + +

Bytet från Audi till BMW kan ge bränsle åt nya framgångar. Den tvåfaldige mästaren kör alltid snabbt och med en bra bil och pålitlig stallkamrat talar mycket för att förra årets fjärdeplats blir en pallplats i år.

Robin Rudholm – + + + +

Snabb förare som gör sin tredje säsong i STCC och som borde slutat mycket högre i sammanställningen förra säsongen. Gick mot seger i premiären då men trycktes av banan i den näst sista kurvan av Thed Björk.

Hela artikeln finns att läsa på http://www.aftonbladet.se

Senaste nyheterna