Mycket media kring WCR:s satsning

Publicerad 14 december 2006, 11.39 av WCR.

Sedan presskonferensen i tisdags har WestCoast Racing haft mycket media. Inte så konstigt när ett av de äldsta, största och bästa teamen i STCC satsar större och starkare än någonsin.
– Känslan av att ha allting klart så tidigt och så otroligt bra är fortfarande helt underbar, säger Dick.
Att synas i media är mycket viktigt, inte minst för alla samarbetspartner, och de stora tidningarna har berättat att Robin nästa år får sällskap av Fredrik Ekblom i teamet. Att TOOLS är den stora partnern och att de är med för att synas i toppskiftet.
– Klart att alla som är med i det här vill ha ut det maximala. Racing är roligt, men vi är med för att vinna – också när det gäller att ge tillbaka till de som stöttar oss, säger Dick.

Det skulle vara en omöjlighet – eller åtminstone mycket och kanske tungrodd läsning att publicera allt som skrivits. Den lokala tidningen Hallandsposten har varit på besök i verkstad och haft en pratstund med Dick. Du kan läsa artikeln på http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=193305 – för tidningens regler medger inte att vi publicerar det den skrivit här på hemsidan. Eller också går du in på www.hallandsposten.se och klickar dig vidare till sporten och där finns texten – för tillfället högst upp men vad efter tiden lider lär du få skrolla ner för att hitta den.

Senaste nyheterna