På fest med Lena Ph

Publicerad 28 november 2006, 16.12 av WCR.

Från den ena festen till den andra, är det som gäller för Dick och delar av teamet just nu. I lördags var det Bilsportgalan i Stockholm, och i helgen är det dags för BMW Sportspokal i Schweiz.
– Det är förstås kul, men samtidigt har vi fullt upp här hemma…
På bilden ovan syns Dick, om inte tillsammans med Lena Ph, så i alla fall i hennes närhet. Hon var kvällens överraskning på Bilsportgalan och avslutade festligheterna med att få igång publiken. Efter viss övertalning gick Dick med på att närma sig scenen för att ta denna bild.
– Jennifer (Dicks äldsta dotter) älskar Lena Ph så hon kommer att bli riktigt avundsjuk när hon får höra att jag sett och hört henne sjunga, berättade Dick.
Fotografen Stefan Boman var vänlig nog att ta bilden.
– Det var en mycket trevlig gala, med god mat och bra underhållning.
Duncan var också på plats för att ta emot sitt SM-brons i STCC, och Daniel var också med för att delta i festligheterna.

Till helgen bär det av till Schweiz för Dick och Robin. De flyger till Zürich för vidare färd till skidorten Laax där BMW Motorsport har sin årliga fest. Robin tillhör de 25 främsta BMW-förarna i världen och är därför inbjuden.
– Det ska bli oerhört kul för jag har hört mycket positivt om denna tillställning, säger Robin som avstod Bilsportgalan till förmån för en lugn helg privat.

Senaste nyheterna