Säsongen ville sig inte

Publicerad 1 oktober 2006, 19.03 av WCR.

– Det märks direkt om det är ett bra eller dåligt stopp, säger Robin.
– Men man får aldrig ge upp för det, även om jag kände mig uppgiven just då.
Enda plumpen i Robins protokoll för året är på Anderstorp då han åkte av. I övrigt har han varit strålande. Idag var han som sämst trea i warm upen, och trea efter starten i racet. Men han var snart på andra plats och jakten på ledande Richard tog vid. Sedan var han om flera gånger, även om det i ärlighetens namn ska sägas att Rickard var den som ledde mest. Och trots att effektminskningen efter att grenröret gått av, tappade han nästan ingenting på Richard. Och det var Robin som satte snabbaste varv.
– Vi var överlägsna, och det är klart man undrar om vi jagat guld idag istället om vi vunnit premiären, säger Robin.
– En säsong som började shit. Och slutade – shit, konstaterar Dick.

Senaste nyheterna