God Jul och Gott Nytt År önskar WestCoast Racing

Publicerad 21 december 2017, 18.38 av WestCoast Racing.

Så lider ännu ett år mot sitt slut och därmed också ännu en hård, rolig och intressant racingsäsong. En välförtjänt julledighet väntar oss nu.

2017 var ännu ett intressant racing år för oss såväl hemma i Sverige som internationellt i TCR International Series. I TCR bytte vi i år till Volkswagen Golf och det ledde till en tuff start på säsongen men vi kan stolt konstatera att teamet tack vare ett hårt arbete från alla involverade lyckades vända på det. Efter säsongsfinalen kunde vi summera två segrar och fyra pallplatser och stolt konstatera att vi spelat en roll i att vara med och säkra Volkswagens seger i tillverkningsmästerskapet.

Hemma i Sverige gjorde vi vår andra säsong i satsningen med Ward Racing – en satsning vi startade ifjol med syftet att ge två unga go-kart talanger en chans att kliva upp till bilracing i Formel Renault 1.6. Hugo Nerman och Philip Hall gjorde sin andra säsong för oss och tillsammans har de överträffat alla våra förväntningar när den här satsningen inleddes 2016. Och tro oss, vi hade höga förväntningar. Hugo Nerman hade en fantastisk säsong där han dominerade mästerskapet och vann 10 av de 14 racen och med det också hela mästerskapet. Philip Hall hade en tuffare inledning på året men kunde vända på det och sluta trea totalt i mästerskapet och därmed topp-3 i mästerskapet båda sina år med oss. Efter två så framgångsrika säsonger var beslutet lätt att fortsätta satsningen ihop med Ward Racing och ge två nya unga talanger chansen. Vi tackar Hugo och Philip för de två säsongerna och är övertygade om att vi kommer höra mer från dem, samtidigt som vi nu inleder en ny satsning med två nya unga talanger.

Därmed återstår bara det mest viktigaste för oss – att tacka alla er som följt och stötta oss i år igen. Vi vill tacka för er support och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År.

Vi kommer nu ta lite julledigt och ladda batterierna inför en ny racingsäsong nästa år, där vi kommer presentera våra planer för 2018.

God Jul från Dick Jönsson Wigroth och hela WestCoast Racing Team

Senaste nyheterna