WestCoast Racing redo för TCR International i Kina

Publicerad 5 oktober 2017, 09.28 av WestCoast Racing.

TCR International närmar sig säsongsavslutningen och i helgen är det dags för säsongens näst sista tävlingshelg som sker på Zhejian Circuit i Kina.

Gianni Morbidellis teamkamrat den här helgen är Rafael Galiana som gjorde ett inhopp för WestCoast Racing i Thailand ifjol.
– Vi känner Rafael sen tidigare och ser fram emot att arbeta med honom igen i helgen, säger James Nixon. Vi har ganska höga förväntningar på den här helgen. Vi räknar alltid med att vara konkurrenskraftiga och den här helgen är inget undantag. Att Giannis bil nu är 30 kg lättare är inte heller en nackdel. Den här säsongen har vi både haft väldigt tuffa race men vi har också vunnit, nu ser vi fram emot att avsluta säsongen starkt och skaffa oss en bra grund inför våra tävlingsprogram nationell och internationellt 2018.

Den här helgen är TCR Asia och TCR Kina också del av startfältet i TCR International. Zhejian-banan ligger 200 km söder om Shanghai och helgen inleds på fredag med tester följt av ytterligare fria träningar på lördagen innan kvalet på lördag eftermiddag och de två racen som körs på söndag eftermiddag.

 

 

Klicka här för komplett tidsschema för helgen. 

Senaste nyheterna