WestCoast Racing överväger TCR UK för 2018

Publicerad 21 september 2017, 08.00 av WestCoast Racing.

WestCoast Racing överväger att delta i nystartade TCR UK för säsongen 2018. WestCoast Racing har sedan 2015 deltagit i TCR International där det blivit 16 segrar sedan debuten för två år sedan. I år bytte teamet till nya Volkswagen Golf GTI TCR och Gianni Morbidelli som kört för teamet sedan 2015 tog en dubbelseger på Oschersleben tidigare i år.

Det ökade intresset för TCR har sett flera mästerskap anamma reglementet och nyligen lanserades TCR UK som ett nytt mästerskap för 2018 med 7 banor på tävlingskalendern och start 31 mars 2018.
– Vi har fört diskussioner med TCR UK:s promotor Jonathan Ashman och har imponerats av hans planer för det här nya brittiska mästerskapet, säger James Nixon. Vi tittar nu på möjligheterna att delta 2018. WestCoast Racing är ett team som deltar för att vinna och vi har resurserna för att även kunna göra det i Storbritannien. Vi kommer nu inleda samtal med potentiella förare och hoppas kunna slutföra våra planer för nästa år under de kommande månaderna.

Förare som är intresserade av att delta för WestCoast Racing i 2018 kan kontakta teamchef James Nixon: James@WestCoastRacing.se

Senaste nyheterna