Chris Midmark Swedish GT-förare för WestCoast Racing

Publicerad 2 februari 2012, 21.37 av WestCoast Racing.

Regerande Ginetta Cup-mästaren Chris Midmark tar steget upp till Swedish GT och WestCoast Racing där han tillsammans med Anders Holmberg kommer tävla i teamets BMW M3 GT4 i svenska GT-mästerskapet. Chris Midmark imponerade stort när han ifjol vann Ginetta Cup och ser nu fram emot en ny utmaning.
– Det känns fantastiskt att komma in i Swedish GT och att göra det med ett team som WestCoast Racing, säger Chris. Det här är en möjlighet att inte bara utvecklas som förare utan också lära mig mer om hur man arbetar ihop med ett team och utvecklar en bil.

Chris Midmark kommer att dela bilen med Anders Holmberg som också blir ny i teamet och de har tidigare kört tillsammans.
– Jag och Anders är inte bara goda vänner utan vi har också varit teamkamrater tidigare. Det här är en gyllene chans för oss båda att visa vad vi går för och vi är stolta att vara en del av WestCoast Racing i år, avslutar Chris.

Teamchef Dick Jönsson-Wigroth välkomnar Chris och Anders till teamet och är extra glad att kunna ge en ung förare chansen tillsammans med en äldre förare.
– Det är det här GT-racing handlar om, att kunna ge en ung förare chansen att utvecklas ytterligare tillsammans med en äldre förare, säger Dick. Chris och Anders kommer göra ett bra jobb och blir utan tvekan en bra föraruppställning i vår BMW M3 GT4 i Swedish GT.

Swedish GT är en del av TTA – Elitserien i Racing, ett mästerskap startat av fyra av Sveriges mest framgångsrika team. WestCoast Racing kommer under 2012 att delta i TTA – Elitserien i Racing med fyra bilar och med en BMW Z4 GT3 i GT-mästerskap i Sverige och Tyskland samt med en BMW M3 GT4 i svenska GT-mästerskapet.

 

Senaste nyheterna